Havsblå ögon.

Jay gick vidare till kvalfinalen på fredag!!!!!!!!!!!!!!!
Jag är lycklig idag. Jag vet inte riktigt varför, men jag har ett sånt där härligt, lyckligt pirr i hela kroppen. :D

Idol 2010

Är det någon som blir förvånad över att Jay Smith är min favorit i Idol? Om inte han och Alice går vidare till fredagsfinalerna så slutar jag att titta på Idol. Punkt.

Nirvana MTV Unplugged


Jag blir så avundsjuk på de människor som fick se Nirvana live.

Ouch!

Det hade varit trevligt om ni ignorerar mitt stökiga golv.

Jag skrapade upp mina knän på golvet i gympasalen idag. Det svider som fan! Nu har såren antagit en mörkare färg och ser ännu fräschare ut än på bilderna. Nice.

Guitar Hero Release 24/9

Ni glömmer väl inte bort att Guitar Hero Warriors of Rock släpps på fredag? Har tidigare skrivit ett lite kort inlägg om spelet här.

Life is weird.


Idag har jag tagit ett till hål i mitt högra öra. Bestämde mig för det i somras och bara någon dag efter det köpte jag skivan Nimord med Green Day. Och vad får jag se? Billie Joe med två silverringar i höger öra och en i vänster. Precis så jag hade tänkt ha det! Livet är skruvat. :D

Den bästa dagen i mitt liv.

Jag har svåra problem med att slänga mina trasiga sneakers med dödskallar. Vi har varit med om en hel del tillsammans. Bland annat Green Day live at Ullevi. Det går inte en enda dag utan att jag tänker på det. Jag vill tillbaka! Det fanns inga bekymmer. Verkligheten var långt borta. Min fot (i en väldigt sliten sko) stampade takten samtidigt som jag tittade ut över havet av tusentals händer som klappade i samma takt. Varenda trumslag kändes i hela kroppen, trots att jag stod på läktaren. Det är en näst intill obeskrivlig känsla. Jag klappade händerna oavbrutet i 2,5 timmar. Mina händer gjorde ont i en vecka efter det.


Jag kommer aldrig att glömma den dagen. Det var min första riktiga konsert. Den bästa dagen i mitt liv.

give me a long kiss goodnight, and everything will be alright.Green Day, Give Me Novacaine


Queen, I Was Born To Love You

I don't wanna miss a thing.

Love it. ♥

Visst låter allt coolare på engelska?

Lite exempel på vad några band heter när namnen översätts till svenska:
Twister Sister - Skruvad syster
Kiss - Kyss
Queen - Drottning
Guns N Roses - Vapen och rosor
Green Day - Grön dag
Quiet Riot - Tyst upplopp
Red Hot Chili Peppers - Röd stark chilipeppar
The White Stripes - De vita ränderna 
Backyard Babies - Bakgårdsbebisarna
Dope - Idiot
The Rolling Stones - De rullande stenarna
Saliva - Saliv (spott)
The Kooks - Knasbollarna
Iron Maiden - Järnjungfru
Blur - Otydlig
The Killers - Mördarna

Observera att jag har översatt namnen ordagrant.

Träd! Tree! ¡Árbol!


"Jag ser nåt med... Bark." (Björnbröder)
Livet rullar på. Jag knarkar Nirvana, pluggar, känner mig splittrad över skolvalet imorgon (hur kommer det sig att jag velar mellan två partier som inte ens är från samma block?) och jag ska försöka boka skuggning på Estet-musik (äntligen!). Som sagt livet rullar på och jag mår bra, tror jag. Jo det känns ganska bra nu. :)

you know you're right.Bästa, grymmaste, underbara, coola Nirvana. RIP Kurt Cobain. ♥

Nirvana ♥


Köptes för 70 kr i Ullared igår. Vem kom på det dumma uttrycket att lycka inte kan köpas för pengar?


Skitdag.


Den 8 september 2010 har varit en jäkla skitdag för min del. Blurk.

Skolfotot har tagits, men imorgon ska vi ta en flumm/spex/skojbild. Känner på mig att den bilden kommer att bli bättre! Funderar på att ha pennor i håret, t.ex som på bilden ovan. Vad tror ni om det? :)

Lithium.Nirvana, Lithium

Ingen koppling mellan bilden och låten. Det är bara utfyllnad.


Wake me up when september endsHelt plötsligt blev det höst. Jag vill sjunga i ett band, NU NU NU. Jag vill ha en akustisk gitarr. Jag vill hoppa i lövhögar. Jag vill skriva och skriva och skriva tills alla ord tar slut. Någonstans långt inuti gör det ont. Jag vet inte vilken väg jag ska gå. Ibland tänker jag för mycket. Mitt huvud kanske exploderar snart. Hur hittar man vägen ut? Finns det ens något slut? Jag kanske behöver en hand som vägrar att släppa min, en hand som kan dra mig åt rätt håll.
 

Green Day, Wake me up when september ends 
Idag är det tre månader sen jag såg Green Day på Ullevi. 5 juni 2010 ♥

Books.


Fyra grymt bra böcker som jag verkligen tycker att ni ska läsa!

Var är Alaska? liknar inte någon bok jag har läst förut. Trots att den handlar om High School, kompisar, kärlek osv, så är den väldigt annorlunda, och väldigt bra.
Punkindustriell hårdrockare med attityd handlar om att hitta sig själv, att vara rebellisk och bryta sig loss. (tack Alice, för att du hittade den här boken!)
Ibland bara måste man. Har du homofobi så kanske du inte borde läsa den här boken. Den handlar om de vanliga tonårsproblemen som vänner, kärlek och skolan, men huvudpersonen är en homosexuell kille. Jag kan inte påstå att den kändes konstig att läsa, den var skitbra!
I taket lyser stjärnorna är också en lite annorlunda bok, som rör mycket frågor kring livet (det gjorde även Var är Alaska?). Jag vill väldigt gärna se filmen, för jag gillar verkligen boken.

because i've seen love die way too many times when it deserves to be alive


Hur snabbt kan självförtroendet sjunka? Hur lång tid tar det innan alla framtidsdrömmar slås i spillror? En enda jävla sekund. Åt helvete med allt.

Jag känner mig så splittrad idag. Allting känns omöjligt. Det känns som att ingen förstår.