Don't you remember it was rain that drowned you


Jag klampar ilsket fram i mina skitiga, gula Converse. Ångrar lite att jag bara slängde på mig skinnjackan och struntade i koftan och sjalen. Det känns ändå bra på något sätt, att gå här och frysa, med de bruna lockarna studsandes kring axlarna och några kalla regndroppar som träffar min panna. "Down crooked stairs and sideways glances comes the king of second chances, now throw him in the flame." sjunger Dave Grohl i mina öron. Desto mer Foo Fighters hamrar på sina instrument och fyller mitt huvud med musik känns det som om något byggs upp mer och mer inuti mig, som om jag ska exploderna snart.

Regndropparna blir fler och fler ju längre jag går. Jag är nästan tillbaka hemma nu. "Don't you remember it was rain that drowned you." Jag tittar ner på mina skor. Egentligen klampar jag inte ilsket. Nej, det är vad man förväntar sig, vad man tror att jag gör. Faktum är att jag snarare går med långa, bestämda steg. "Shame, shame go away, come again some other day." Jag bestämmer mig för att det får vara nog nu. Varför ska man be om ursäkt för att man vill leva? För att man vill lära känna nya människor? För att man har känslor? Varför ska man be om ursäkt för att man existerar?

Jag vill inbilla mig att jag är tjejen som säger "fuck it" och tar saker och ting lite som de kommer, att det mesta faktiskt löser sig. Vad är det värsta som kan hända egentligen? Jag går bestämt de sista hundra meterna hem, med det grymma introt till Miss the Misery ekandes inuti huvudet. Smack. Tuggummibubblan smäller mot mina läppar. Jag känner mig ascool när går i takt med musiken och smäller tuggummibubblor, iklädd min skinnpaj och med rockerrufset dansandes runt mitt huvud. Äh, fuck resten av världen. Det är dags att börja leva på mina villkor nu.

Ron Weasley <3


"Those girls - they're gonna kill me, Harry!"
Känner mig verkligen så här för tillfället. Fast med killar då.
(bild via Google)

Sit and drink Pennyroyal Tea, distill the life that's inside of me


22 aprilSöndagshumor och Alice Madness Returns. Nu blir det Gossip Girl och tacos!

One voice, one hope, one real decision.


Oh my God. Rysningar.

Berlin/Shopping


Bild 1+2: Sjal och t-shirt från en hippie-butik fylld med doftljus, långklänningar, t-shirts med coola tryck och färgglada smycken.
Bild 3: Chai Vanilj-te från en liten tebutik och smink inhandlat på båten mellan Tyskland och Danmark.

Berlin 10/4-13/4

Hemma efter fyra dagar i Berlin! Det är verkligen en riktigt cool stad som jag absolut kan tänka mig att besöka igen, där finns så otroligt mycket saker att se. Älskar den lite skumma blandningen av stora, gamla hus och den nya futuristiska arkitekturen, samtidigt som det finns minnesmonument från Andra Världskriget och skotthål i väggarna på en del platser. Vi gick på museum, var uppe i tv-tornet och gjorde en hel del andra saker också.

På de två första bilderna ser ni utsikten fråm Berliner Dom, och de andra två bilderna är målningar från East Side Gallery. Vi hann bara med en dryg timmes shopping sista dagen (det var ju faktiskt en skolresa), men jag lyckades faktiskt hitta några fynd som fick följa med hem. Men, mer om det imorgon! 

Sammanfattningsvis kan man väl säga att det var en lyckad resa, och att Berlin är en amazing stad som man verkligen borde besöka. :)

I'm off to Berlin!

Mis amigos, imorgon drar jag till Berlin på en liten skolresa. Kommer tillbaka på fredag, troligtvis med lite trevliga bilder och något fint inköp.

May the force be with you. Peace out!


Birthday gifts.

Pandora-armband med berlock, biografin om Cherie Currie, piercing i örat och pengar. Bra födelsedagspresenter.

17 år


Idag är det den 7 april, vilket betyder... *trumvirvel*... it's my birthday! :)


"Peace, love, empathy. Kurt Cobain."


Rest in peace Kurt. ♥ 20 februari 1967 - 5 april 1994.
(Bild från tumblr.)

Where there's music and there's people and they're young and alive

Jag och Alice satte oss på tåget igår och åkte ner till Helsingborg. Vi åt lunch på ett mysigt litet ställe som var rätt billigt och kaffe och te ingick. Vi vandrade runt på gatorna och shoppade, fikade på Wayne's Coffee och hittade snygga lägenhetshus som inte hade varit helt fel att bo i. Lyckad dag med andra ord!

And I finally found that life goes on without you, and my world still turns when you're not around


Anberlin har en jäkla förmåga att alltid göra låtar som jag kan relatera till på något sätt. Som om de har skrivit texten bara för mig. Ni förstår inte hur många gånger Anberlin har räddat mig, när det har känts som om jag ska falla sönder, när jag har varit lycklig, när jag har gått vidare.

Och nu fann jag den här låten för någon vecka sen. Precis som vanligt så är den så bra att jag vill gifta mig med dem nu på en gång.