Skolstart, glass och Avenged Sevenfold.

 
Whoop whoop! Skolan är igång och mitt schema är riktigt kasst, men bortsett från det så känns allt helt okej so far med nya kurser, lärare osv. Ikväll blir ska jag softa med en Ben & Jerry's och Avenged Sevenfolds nysläppta platta Hail to the king, lite måndagsmys sådär.
 
Ovan ser ni en bild från i fredags. Jag åt middag med mina finfina kompisar från klassen och åt mumsig marängsviss med jordgubbar ur en glasburk till efterätt. 
Peace out!

Sista sommardagarna

I förrgår var min sista dag på sommarjobbet, och nu har jag några slappa sommarlovsdagar framför mig tills skolan börjar på tisdag. Är lagom taggad måste jag säga, även om jag börjar trean och ska läsa intressanta ämnen osv. Tror att det är rädslan för vad som händer efter trean och lite framtidspanik som spökar i mitt huvud... Men jag har inte mycket att välja på, skolan måste jag ju gå till. Försöker sova ut (går inget vidare), ta det lugnt, träna lite och träffa trevliga människor för att ladda inför tisdagen.
Over and out!
 

I'm always working slaving every day

Jag ber om ursäkt för dåligt bloggande, jag har sommarjobbat de senaste 2,5 veckorna så jag har haft fullt upp. Men men, nu är det helg och ikväll ska jag festa! Är så jäkla taggad! Här har ni pepplåten number one för tillfället också.
 
Jag återkommer en annan dag mis amigos!