So I made a big mistake, try to see it once my way
(It Ain't Like That)

Jag har kommit fram till att det faktiskt finns mer grunge än Nirvana... Alice In Chains är ganska mysiga att lyssna på till exempel. :)

Yesterday is all we left behind


Hihi, det här kittlades lite :)

Fredagen känns nästan som en lång och konstig (men underbar) dröm nu.

AiluCrash live at NollTreFem 21/10 2011


Åh. Jag hade verkligen en helt fantastiskt bra dag igår! Konserten med AiluCrash var grym! Det var faktiskt inte ens särskilt jobbigt att jobba heller, bara att hämta mat och springa med te, kaffe och lite annat sånt där till logerna och städa dem. Själva konserten var awesome och efteråt fick jag autografer och den snygga bilden ovan. Och så bad jag Ludde att skriva sin autograf på min mage också. Bandet tyckte att jag skulle tatuera in den. XD Killarna var i alla fall jättetrevliga, jag snackade lite med Ludde ett par gånger när jag sprang på honom i logen, helt avslappnat liksom. Och så fick jag hejdåkramar av alla också. ♥

Så galet bra kväll! Jag tror att jag är kär i AiluCrash.

AiluCrash kommer till Halmstad!


Mina kära vänner, på fredag händer det grejer här i Halmstad: AiluCrash kommer hit! De spelar på NollTreFem (ungdomshus typ) på fredag. :) Jag har varit med och hjälpt till med marknadsföring och spridit affischer och sådär, därav detta inlägg. Så om ni bor i närheten eller av någon anledning befinner er här tycker jag att ni ska komma. Hela kalaset börjar kl 19 och mina kompisar agerar förband. Det kommer att bli en helt grym kväll! :D

But thoughts they change and times they rearrange I don't know who you are anymore

A Day Late (Acoustic), Anberlin. Älskar den här låten, och texten gör nästan ont att lyssna på.

Trött Elin i bilen på väg till Göteborg. S...

mms_img51406 (MMS)

Trött Elin i bilen på väg till Göteborg. Ska på kalas! :)


Is there any love left for me?


Has someone taken your faith? It's real, the pain you feel. The life, the love you'd die to heal. The hope that starts the broken hearts.

Förtvivlat gråt i en obäddad säng blev till ett litet lyckligt leende på mina smala läppar redan samma dag. Förväntansfulla känslor som snurrade runt i min lilla kropp dagen efter gav upp och försvann efter några timmar. Plektrumformade örhängen fladdrade i vinden och slog mot mina kalla örsnibbar. Det gjorde ont.

Dagens i-landsproblem: när internet bestämmer sig för att jävlas.

Ursäkta om min blogg har varit väldigt ouppdaterad den senaste tiden. Jag har haft mycket plugg och igår när jag äntligen hade tid att blogga segade vårt internet ihop totalt. Det har fortfarande inte fixat sig och de flesta sidor tar 5 minuter innan de har laddat färdigt. Jag som hade tagit fina bilder på septembersolen och fina löv & sånt där, men bilderna vägrar att laddas upp och stannar på 8% hela tiden.

Så, tills den här jäkla internetskiten har fixat sig så ska jag försöka komma på lite roliga saker att fylla bloggen med. Jag kanske bloggar från mobilen eller slänger in något inlägg när jag är hos mamma. Men nu vet ni att jag fortfarande lever och att jag planerar att återvända så fort som möjligt. Smell ya later! :)