Número 27: The place to be

Dag 27 - Min favoritplats

Min säng är min favoritplats när jag precis har bytt till rena lakan, mina ben känns som kokt spagetti och jag är supertrött. Då är det helt klart den mysigaste platsen i världen. Stranden (och havet) är också ett ställe där jag gärna befinner mig. Även om jag har sand överallt, i öronen, ca 5 kg i skorna, innanför kläderna och i väskan så spelar det ingen roll, stranden är awesome!

The Runaways

Idag har jag varit seg och trött, så jag kröp ner i soffan och tittade på The Runaways. Den var bra! Jag ger den 4/5 dödskallar. :)

Número 26: Fear of the dark


Dag 26 - Mina rädslor

Jag måste först och främst erkänna att jag fortfarande är lite mörkrädd. Visst, det beror väl mest på att man inte ser lika tydligt då och bla bla bla... Men ändå. Värst är att gå hem ensam i mörkret (trots att klockan inte är så mycket).


Annars har jag väl ingen stor rädsla för typ ormar, spindlar osv, det är bara äckligt. Hm. Vet inte om det är något speciellt annars jag är rädd för. Eller jo. Jag är rädd för att bli kär.

Is it day or night?

En propp gick vid halv fyra idag. Jippi! Jag har inget ljus i mitt rum, vardagsrummet, badrummet eller hallen. Använder en cykellampa som belysning i badrummet. XD Typiskt att jag ska vara hemma själv ett par timmar till. Passar på och sover i pappas rum. :)

Helt onödigt inlägg egentligen. Jag skyller på att jag är trött. God natt!

Número 25: It feels like the first time

Dag 25 - En första

Eh, ska man tolka det som typ första gången jag spelade gitarr/cyklade/bakade kladdkaka? Eller mer min första favoritfilm? Äh. Whatever.

Idag var det första gången jag var på en begravning. Det var väldigt jobbigt.

Fallen ängel

Sjukt bra bok som jag precis har läst ut. Tycker helt klart att ni borde läsa den! Man bör nog gilla övernaturliga saker och man får vara beredd på att allting inte känns helt logiskt i början. Men som sagt, grymt bra bok. :)

Nick & Norah's infinite playlist

Jag har läst boken Nick & Norah's oändliga låtlista 2 gånger och den är väldigt bra. Jag hade alltså ganska höga förväntningar när jag såg filmen tidigare i veckan. Den var helt okej, men jag blev faktiskt lite besviken. Jag tycker att filmen liksom tappade lite fokus på Nick & Norah. Den handlade för mycket om deras kompisar. Om jag ska betygsätta den här filmen kan den få 2.5/5. Det var tråkigt att de hade ändrat så himla många saker.

Gissa vad jag har fått?

Det här är min lilla älskling. ♥ Fick den i onsdags (tack pappa!). Någon som möjligtvis kan tipsa om lite bra nybörjarlåtar? :D

Then it turned out to only be a dream


Green Day, Whatsername
Thought I ran into you down on the street
Then it turned out to only be a dream
I made a point to burn all of the photographs
She went away and then I took a different path
I remember the face but I can't recall the name
Now I wonder how whatsername has been

Número 24: I was cryin' when I met you, now I'm tryin' to forget you

Dag 24 - Det här får mig att gråta

Jag brukar inte gråta till filmer särskilt ofta. Ärligt talat så gråter jag inte särskilt ofta överhuvudtaget. Jag blir arg istället (men då kanske jag gråter av ilska också). Jag är en sådan person som samlar en massa känslor på hög och sen så kan en liten liten sak göra så att jag exploderar. Då kommer alla känslor ut samtidigt och jag kan gråta över något som hände för två månader sedan. Det kan vara över allt möjligt, typ stress över skolarbete och gymnasieval, familjebussines, kompisar, någon speciell kille (!) och andra saker man kan vara ledsen över när man är tonåring.

Número 23: For a pessimist, I'm pretty optimistic

Dag 23 - Det här får mig att må bättre

Glass brukar oftast få mig på bättre humör. Musik är också ett bra botemedel (om man lyssnar på glada låtar). Ibland är det bästa att se på en riktigt bra film eller läsa en bra bok och bara fly från verkligheten ett tag. Andra gånger så behöver jag bara träffa någon speciell person och prata för att få ordning på alla tankar i mitt huvud. En kram kan också göra så otroligt mycket.

allting har en mening

♥ ♥ ♥ :'(

Harry Potter and the Chamber of secrets

Hahaha! Så söta :)

Número 22: Sån där skit som jag inte tycker om.


Dag 22 - Det här upprör mig

Rättvisa är viktigt. Jag tycker inte om att människor behandlas orättvist på grund av vilket land de kommer ifrån, vilket kön de har eller vilken hudfärg/religion/sexuell läggning de har. Det är så onödigt att folk krigar mot varandra eftersom de t.ex har olika religioner. Istället för att skjuta ihjäl varandra tycker jag att man istället kan försöka lära av varandra och försöka förstå andras sätt att se på saken.

Jag blir upprörd när människor blir illa behandlade. Det är hemskt med mord, våldtäkter, misshandel osv. Det är också synd om djur som far illa. Miljöförstöring tycker jag inte heller om. Hjälp till att ta hand om jorden och dess invånare, det vinner vi alla på.

Número 21: Don't wanna be an American Idiot

Dag 21 - Ett annat ögonblick

Jag låter videoklippet tala för sig själv. Btw, det var inte jag som filmade. Jag var någonstans långt bort åt helvete uppe på läktaren. Nästa gång blir det ståplats!


Green Day Rock Band

Awesome spel som jag inhandlade i helgen. Det som är tråkigt är att det bara finns 47 låtar, och om man inte har lyssnat på alla Green Day's skivor kanske man känner sig lite lost när man bläddrar i låtlistan... Men annars är det skitkul. :)

ring out the bells again like we did when spring began.


Idag har jag rensat min garderob. Helt plötsligt känns det som att jag inte har något att ta på mig, vilket är ganska ologiskt med tanke på att de kläderna som har rensats ut inte har använts på ett bra tag... Hur som helst så behöver jag nya kläder. H&M-katalogen landade i brevlådan förra veckan fylld med en massa snygga vårkläder (se bilden). Jag känner ett väldigt stort behov av att köpa en grön kofta också. Ungefär en sån som Kurt Cobain hade på MTV Unplugged. Någon som vet vart jag kan få tag på en sådan?

Número 20: This month

Dag 20 - Den här månaden

Januari. Första månaden på året. Jag har absolut inga planer (hittills) för denna månad, men jag misstänker att jag kommer att ägna mycket tid åt att tänka på gymnasievalet. En hel del energi kommer att gå till att orka med skolan igen. Jag ska däremot försöka att hitta på roliga saker också, jag skulle till exempel behöva köpa lite nya kläder. :)

Cities


Har helt glömt bort att berätta att jag fick en skiva med Anberlin i julklapp. Fan, hur kunde jag glömma bort det? Den är riktigt bra. Jag skulle nästan kunna säga att Anberlin kan klassas som ett utav mina favoritband nu.

Número 19: All these things that I've done

Dag 19 - Detta ångrar jag

Det finns en hel del saker som jag ångrar att jag gjort. Pinsamma saker som jag helst inte vill tänka på, och saker som kanske gick snett och inte riktigt blev som jag tänkt mig. En del misstag har jag lärt mig av, men en del av dem vill jag helst bara glömma. Jag orkar inte berätta om allt det där. Jag vill inte berätta.

Come as you are


Så jäkla awesome. ♥

god natt.

Hej alla trevliga människor. Jag misstänker att jag för tillfället upplever en allvarlig 15-årskris. Och om jag kan sluta grubbla nu så tror jag att det är dags för mig att sova. Ses imorn! (eller ja, idag då)