Pluggar i biblioteket. Otroligt kul att sp...

mms_img40506 (MMS)

Pluggar i biblioteket. Otroligt kul att spanskan börjar 15:50...


Saturday night.


Det här ska jag sysselsätta mig med ikväll. :D

Bara jag som tycker att mina Paintskills är fantastiska? Från vänster: Alice, Emma, jag.

trött. glad. trött. no life.


Så väldigt väldigt trött. Lång skoldag. Håltimmen var i alla fall trevlig, tog en buss till stan med tre nya klasskompisar och vi gick i några affärer och fikade. Trevliga tjejer! :)

Och i helgen... blir det födelsedagsfika hos mormor & morfar. (mormor och mamma fyller år) Annars så ska jag inhandla regnkläder, någon pärm och lite skrivböcker. Kul liv. Men man måste göra lite sånt där nödvändigt ibland också. I'll be back när jag har något intressant att rapportera om. :P

En massa gnäll och elände.

Blir så galet trött när min mobil vägrar att samarbeta med datorn och vill skicka över låtar istället för bilder. Fuck you!!!!!!!!!!!!!!!!!! khzdgfsdufhsodfjzfvoijdjvlxijiuösh<jfläsjfco<sdughadföshj<vlxd. GAAAAAAAHH!!!! Och bilderna var inte ens särskilt fina.

Nu när vi ändå talar om min fantastiska tur så började det spöregna ca 30 sekunder efter att jag börjat cykla hemifrån imorse. Underbart när man absolut inte har tid att köra tillbaka och hämta regnbyxor eller ta bussen. Fantastiskt skönt att sitta i genomblöta kläder i skolan. Mysigt att frysa i drygt 3 timmar, och framför allt att cykla hem i en riktigt blöt regnjacka. Livet är underbart.

Tack för att jag fick klaga lite, imorgon lovar jag att vara gladare. God natt.


Truth ain't gonna change the way you lieDear Rosemary. I know, I know, Foo Fighters igen. ;)

Another head aches, another heart breaks

Mitt huvud känns så tungt. Det kanske trillar av snart?

Och på tal om ingenting... De senaste två veckorna har det varit ovanligt mycket människor som besökt min lilla blogg. Hur hittar ni hit egentligen???

Jag saknar dig.


Var ju och såg Jag saknar dig på bio igår. Filmen var riktigt bra, men man får räkna med att den är ganska omtumlande. Jag grät, skrattade och kände ett mindre känslokaos i min lilla kropp. Men den var skitbra.


Och låten!!!!! Gillar gillar gillar!!

Friiiiiday!!!!!!!!

Åh, jag är så trött! Massor med information och annat rörigt som snurrar runt i huvudet. Gah.

Eftermiddagen spenderades på stan med Alice, där jag inhandlade en grå spetsbehå och gick och frös med en chailatte i handen. Ikväll blir det bio! Jag saknar dig ska jag och tidigare nämnda vän se på. :)

Första dagen på gymnasiet.


Överlevde första dagen på gymnasiet. :) Men mitt schema är så dåligt! Slutar mellan 16:30-17 fyra dagar i veckan. Och jag fick dessutom en mindre chock när jag fick veta att jag ska börja läsa franska i år och inte i tvåan. Help.

Nä, men allting verkar lösa sig ganska bra annars faktiskt. Och håltimmarna får bli läxtid helt enkelt.

Nu är jag trött. Mitt huvud exploderar snart. See ya.

Back to school.


Shit! Imorgon börjar jag på gymnasiet. Flippar ur lite, men det blir säkert skitbra. Har ju längtat så länge efter det här. :)

How to destroy a t-shirt.


Jag har förstört ett stycke t-shirt. Hatar att bandtröjor bara finns i killstorlek, så istället för att gå omkring och känna mig obekväm i en sådan valde jag att klippa av ärmarna och klippa till en urringning. Och ja, nu är det ett apsnyggt linne istället. :)

Fast det var inte särskilt lätt att fixa eftersom man inte bara kan sätta sig och klippa lite hur som helst. Jag satt och ritade på tyget och fick mäta lite så att det inte skulle bli alltför snett. (jag lyckades dessutom med att rita hela skiten för långt ut så jag var tvungen att göra om allt en gång till. svinkul, I know) Jag hade tänkt sicksacka kanterna och sy upp axelbanden någon centimneter men tyvärr så äger jag ingen symaskin. Så jag spenderade nästan en timme med att sy axelbanden för hand (bild 2+3). Det var mycket omständigare än man kan tro. Hoppas bara att det håller nu också.

Hair.

Hittade lite bilder från åttan. Minns inte alls att jag hade så långt hår! Vill verkligen spara ut det igen... Och gärna återgå till min naturliga bruna färg. Slingade håret så att det var typ svart i åttan och i nian gjorde jag ljusa slingor, med andra ord har jag alltså inte riktigt återgått till min naturliga hårfärg på två år. Så då är det väl bara att vänta på att skiten ska växa ut igen antar jag.

Åh, jag hatar att vänta!!!! Kan inte håret växa ut NU?

What else should I be?


Hej. Jag har kommit fram till att jag ser helt okej ut faktiskt.

Yeah, I wanted something beautiful, I wished for something true


Överväger att gifta mig med Foo Fighters. På fullt allvar.

Tja! Sitter i bilen på väg till Ullarded o...

mms_img19702 (MMS)

Tja! Sitter i bilen på väg till Ullarded och lyssnar på Foo Fighters & filosoferar. Så här fint är det utanför bilen. Kan inte låta bli att sitta och dagdrömma... :)


Höstkläder, ja tack.


Längtar efter fina höstkläder. Jag vill gå runt och mysa i en enorm randig stickad tröja. Och en grön kofta till jeans och en snygg t-shirt med tryck = kärlek typ. Fast svårast av allt att få tag på skulle väl vara ett par riktigt galna byxor i äkta Freddie Mercury-på-70-talet-stil. Alltså byxor då och inte värsta kroppsstrumpan som på bilden. :)

Vikunja live at Tall ships races 5/8-11


Well, Tall ships races hålls i staden och igårkväll var det lite konserter och spelningar. Jag var och kollade på Vikunja och Tove Styrke. Även om Tove är duktig så är det inte riktigt min musiksmak. För poppigt you know.

Vikunja däremot, var verkligen galet bra! Får lite Oasis-feeling av vissa låtar. Me like. Och precis som förra året på Marinfestivalen så fick jag en trumpinne. Fast det kan ju bero på att jag och trummisen är lite bekanta sådär typ. Vi snackade lite efteråt och så fick jag två kramar. :)

Okej, nu ska jag sluta skryta om att jag umgås med blivande rockstjärnor. ;) Det var i alla fall en väldigt lyckad kväll!

It's a shame we have to die my dear, no one's getting out of here alive

DOA, Foo Fighters

Let's go to the beach!