How to destroy a t-shirt.


Jag har förstört ett stycke t-shirt. Hatar att bandtröjor bara finns i killstorlek, så istället för att gå omkring och känna mig obekväm i en sådan valde jag att klippa av ärmarna och klippa till en urringning. Och ja, nu är det ett apsnyggt linne istället. :)

Fast det var inte särskilt lätt att fixa eftersom man inte bara kan sätta sig och klippa lite hur som helst. Jag satt och ritade på tyget och fick mäta lite så att det inte skulle bli alltför snett. (jag lyckades dessutom med att rita hela skiten för långt ut så jag var tvungen att göra om allt en gång till. svinkul, I know) Jag hade tänkt sicksacka kanterna och sy upp axelbanden någon centimneter men tyvärr så äger jag ingen symaskin. Så jag spenderade nästan en timme med att sy axelbanden för hand (bild 2+3). Det var mycket omständigare än man kan tro. Hoppas bara att det håller nu också.

Kommentarer
ida w

- Totally! Om du vill kan du kolla in deras andra låtar: http://www.youtube.com/user/SolidSoundTV De har inte lagt upp Finally Free så den finns bara live... Det är iaf min favorit. Plus en annan de inte lagt upp >.<

2011-08-15 @ 10:39:56
URL: http://idawe.blogg.se/
ida w

- Om du vill kan du få Finally Free av mig, har den (som vanlig inspelad låt mp3-alltså, inte live) ^^ De blir bara glada om deras musik når ut till fler folk haha.

2011-08-15 @ 15:35:47
URL: http://idawe.blogg.se/
joanna- att leva med Aspergers syndrom!

Jag tänkte bara tipsa om att just nu pågår en dagens blogg tävling där du har chansen att bli länkad inför mina 400-600 unika läsare/dagen så passa på att gå in och anmäla dig:)

http://www.domkallarmighannes.com/2011/08/helgens-blogg_14.html

Annars kanske du vill göra ett bloglovinbyte?;)

kram

2011-08-15 @ 19:17:21
URL: http://domkallarmighannes.com

Write something!

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail:

URL:

There is no way back from here...

Trackback