Stress.

Allt satans jävla skolarbete tar kål på mig. Jag är helt sönderstressad och jag har haft ont i huvudet i över två veckor nu. Jag ska lyckas med att producera en fet uppsats i historia tills den 6 maj och den kommande veckan har jag tre nationella prov, och jag har faktiskt ingen aning om hur det ska gå till. Hur ska jag hitta någon ork till att ens börja med arbetet i historia? Hur ska jag kunna fokusera och plugga när mitt huvud bultar och värker som om det ska falla i bitar vilken sekund som helst?
 
Utöver detta så är det såklart fler arbeten och prov som ska klaras av den närmsta månaden, och det ligger någonstans i bakhuvudet hela tiden. Det och allt annat, allt som inte har med skolan att göra snurrar också runt i mitt huvud. Det finns så himla mycket mer jag tänker på, små saker som stressar mig utan att jag är medveten om det. Saker som gör mig otroligt ledsen, glad och förvirrad. 
 
Helst av allt vill jag bara lägga mig på golvet och gråta, lyssna på Nirvana och bara skita i allt. 

Dance by yourself and think of me when you do

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering, men det har varit mycket på gång i veckan. Har pluggat röven av mig som vanligt, samt införskaffat en dator och Sims 3, så jag har varit upptagen med lite annat. :)
 
Igår var jag dessutom på klassfest och dansade, gosade med klasskompisar och var hyfsat nykter. Ovan ser ni mig i ett stycke skjorta som jag kidnappade över helgen ;)
 
Nu ska jag nörda Sims, mehehe.^^  Puss puss!

It's just a spark but it's enough to keep me going

Ny, underbar musik av Paramore. Detta är mina favoriter från nya plattan, förutom Now och Still into you. Så, ta och klicka på play omedelbums!

Birthday

1. Bästa Emma och Alice kom över och åt jordgubbspaj i torsdags. De hade med sig en Ben & Jerrys också = ont i magen. Trevligt hade vi i alla fall!
2. Igår tog jag en cykeltur och köpte med bästa sushin hem. Kände att jag behövde lyxa lite på min födelsedag.
3. Jag hade såklart på mig snyggaste vår/sommarklänningen. Det var kallt som fan.
4. Mötte upp Sara, Rebecka och Alice på kvällen. Njöt av min nya frihet och drack cider med jordgubbssmak.
5. Rebecka gav mig fina blommor.
 
Med andra ord: trevlig födelsedag. Bra och fina presenter. Jag är mer än nöjd!

18

Idag smäller det! Dagen med stort D. 18 år. Helt galet.