Stranden och Tillsammans

En solig eftermiddag nu i veckan cyklade jag ner till stranden för att chilla en timme. 
Jag och min fina vän Alice gick till ett litet trevligt ställe som heter Tillsammans igårkväll. Där satt vi och pratade om allt möjligt, tittade ut över vattnet och lyssnade på bra livemusik. Misstänker att vi kommer att återvända till detta mysiga ställe ett flertal gånger under sommaren.

Kanelbullar och nya solglasögon

Jag hittade ett perfekt recept på glutenfria kanelbullar häromdagen, ni fattar inte hur otroligt glad jag blev!!! Degen blev inte geggamojja, bullarna jäste som de skulle och resultatet blev otroligt goda bullar. :)
Idag inhandlade jag solglasögon med blommor på. Skulle precis ge upp jakten på snygga brillor när jag snubblade över dem på Åhléns. Jag ser ut som en alien i ungefär alla glasögon av någon anledning... Men dessa var heeeelt fabulous och kostade bara hundra kronor.
 
Nu tänkte jag ägna resten av min dag framför Sims och Game of Thrones, med solbrillorna på näsan och en bulle i näven. Peace out!

Inredning

Längtar efter att flytta hemifrån och få inreda min egen lilla lägenhet, men det är ju minst ett år kvar tills dess. Så länge fyller jag en inspirationsmapp med sånt här fint. 
Bilder från Indiska och IKEA

Sommarlov!

Skolavslutning i förmiddags och sen lunch & mys med större delen av klassen. Äckligt skönt att ha sommarlov nu!

Here comes the sun

Mitt liv har under den senaste tiden mest bestått av löprundor, mangosmoothies och avsnitt efter avsnitt av Gilmore Girls. I förrgår åt jag sushi med bästisarna. Vi satt vid Nissan och hade utsikt över ån och solnedgången = mys. Igår åt jag indiskt och tog en cider med några av mina trevliga klasskompisar. Fick så himla mycket sommarkänsla av värmen, att sitta på uteserveringar och alla människor som var ute.
Fyra dagar kvar till sommarlovet nu, är så satans pepp!!!!