Everybody play the game of love.

Open up your mind and let me step inside
Rest your weary head and let your heart decide
It's so easy when you know the rules
It's so easy all you have to do
Is fall in love
Play the game
Everybody play the game of love

Play The Game, Queen. Den här låten går på repeat i mitt huvud för tillfället.

Someone kill the DJ, shoot the fucking DJ.

Senaste från mina favoritgrabbar.

Zombiehjärna?

Heh, jag hade ju tänkte blogga lite mer regelbundet och sådär nu men... Ja, det gick inte så bra tydligen. Livet kom i vägen. Det har hänt så sjukt mycket den här veckan. Och jag har varit så trött. Jag har varit helt färdig varje dag efter skolan. Hade helt glömt bort att man är så hungrig och trött när man sliter hela dagarna.
 
Jag hoppas att ni kan leva med lite färre blogginlägg per vecka. Slänger hellre ihop något kul när jag faktiskt har lust och ork för det än att försöka tvinga fram något halvkasst ur min tröga zombiehjärna när jag sitter och knappt kan hålla mig vaken på kvällarna.

Nitar.

Ser ni vad jag har gjort? Jag har nitat min jeansväst! Yaaay, äntligen! Har velat göra det sen i våras men jag har inte haft några nitar, men nu så. :)

Fötter och en mintgrön gitarr.

Softar i min säng.

"I still can’t get over the frustration, the guilt and empathy I have for everyone. There’s good in all of us and I think I simply love people too much, so much that it makes me feel too fucking sad."

Min framtida man. ♥ (Vi kan väl bortse från att han är död, okej?)
Bilder hittade här, här och här.

We're coming home again

Men tjenamors! Jag har befunnit mig på Smögen sen i torsdags och kom hem för en timme sen ungefär. Och nu tänkte jag bli bloggpepp och se till så att det händer lite grejer här. :) Inspirationen har varit på noll och mitt humör har gått upp och ner som en berg-och dalbana, men nu mina vänner, ska ni inte behöva vara utan mitt tjat om nya Green Day-låtar, fina bilder på Kurt Cobain och annat trevligt som borde fylla min blogg. 
 
Puss på er. Vi hörs snart!

Let yourself go

Green Day's nya låtar blir bara bättre och bättre. Känns som att det finns ganska mycket awesome musik att se fram emot till hösten. 

Autumn

Nu vill jag att det ska bli höst, i alla fall när det gäller kläder. Just nu vill jag helst bara köpa en massa gosiga tröjor samt t-shirts och linnen med snygga tryck att ha till min nya stuprörsjeans och gröna Converse-kängor. Och under det vill jag ha fina nya spetsunderkläder. 
 
Snälla snälla varför kan det inte bli höst nu?
 
(Bilder från H&M och Monki)