Número uno: Vem är Elin?

Dag 1 - Presentera mig själv.

Hej! Jag heter Elin, jag är född den 7 april år 1995 och jag bor i Halmstad. Jag har varit glutenintolerant sen jag föddes. Många frågar mig om det inte är jobbigt. Ärligt talat så är det faktiskt inte det. Jag är ganska van vid det här laget. Det går att överleva ändå, man kan faktiskt äta en hel del mat trots allt. Dessutom så kommer det nya produkter hela tiden.
Jag har alltid älskat att läsa. Det har alltid varit så självklart för mig, jag har alltid haft lätt för det. De böcker som alltid har fascinerat mig mest har varit fantasy. Jag har alltid gillat det där magiska, med fantasivarelser och andra världar. Ni blir väl inte förvånade om jag säger att Harry Potter och Narnia är några av de bästa böckerna jag någonsin läst?
Förutom att läsa så har jag alltid älskat musik. Den första skivan jag fick var A-Teens när jag var 4 år, och jag vet inte hur många gånger jag hoppade upp och ner i vardagsrummet till Mamma Mia. Redan då, när jag var 4-5 år och mina största idoler var just A-Teens och Britney Spears, älskade jag att sjunga och precis som så många andra ville jag bli popstjärna. Inte förrän nu har jag börjat inse mer och mer att jag inte kan leva utan musiken och att jag faktiskt borde göra något med mitt musikintresse. Jag jobbar på mitt gitarrspelande, och det går sakta men säkert framåt. :)

Som person är jag galen, rastlös och impulsiv. Jag har ett hett temperament och bra självförtroende. Jag är en tävlingsmänniska och en ledartyp. Jag älskar att prata. Jag måste umgås med personer som är lika galna som mig och som klarar av att tjafsa emot mig, eller möjligtvis med lugna personer. Det funkar liksom inte med något mittemellan.

Andra saker som ni bör veta om mig är att jag nästan alltid har gillat lila mer än rosa, jag är ett riktigt glassmonster,  jag är morgonpigg, jag springer rätt snabbt och löpning är min favoritsport. Jag är ganska awesome på Guitar Hero och jag spelar fortfarande Sims 2 (och jag är väldigt nördig).

Hoppla. Det blev ett ganska långt inlägg, hoppas att ni orkar läsa det.
Nu får jag sluta skriva, annars kan jag fortsätta i evigheter. :P

Allt om Elin (på 30 dagar)

Eftersom jag inte har ett enda skit att blogga om för tillfället, och inte särskilt mycket tid till det heller, så tänkte jag köra den här listan som en del andra redan har gjort. Då kan jag dessutom förpublicera en del utav inläggen, så att bloggen blir uppdaterad lite mer regelbundet (vet dock inte om det blir exakt varje dag, men nästan). Smidigt för min del, och ni får veta en massa intressanta saker om mig. Alla blir lyckliga!

Detta kommer ni att få se i bloggen under 30 dagar:
Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Julfeeling

Första advent. Det ligger snö på marken, jag har bakat pepparkakor och min snöflinga är på plats i fönstret. Jag börjar få en sån där härlig julkänsla i hela kroppen. Som Queen så tydligt uttryckte det: Thank God It's Chirstmas :)

Monty Python

Bara för att man mår lite bättre när man tittar på Monty Python's Flying Circus. :D

and it hurts remembering how it felt to shut down

Det är så mycket med allting just nu, jag har en hel del skolarbete som måste göras, jag behöver verkligen tänka på gymnasievalet och jag måste hinna med att repa med mitt band. Och det är väl inte så svårt att gissa vad jag tänker säga nu... Bloggen prioriteras verkligen inte först i det här läget. Så jag bloggar när jag bloggar helt enkelt. Livet utanför datorskärmen är viktigare.

.....

Jag trodde att allt skulle kännas bättre idag. Tyvärr så gör det fortfarande ont, det är nog till och med värre nu. Jag exploderar snart.

Pain

Det gör så ont i min lilla kropp.

Jay, you rock!

Jag har längtat efter rocktemat i Idol i flera veckor, och jag hade väldigt höga förväntningar. Och Jay var så klart bäst. Han var verkligen helt fucking awesome! Jag vill gifta mig med honom. Typ nu.

Hej. Jag har tråkigt.

När man har tråkigt kan man baka muffins...
...eller sticka hem till en kompis och göra pärlplattor.

do you ever see what you do to me?

Anberlin, Impossible
Anberlin, Godspeed

Som ni förstår, så knarkar jag Anberlin för tillfället. Då mår jag lite bättre. Jag känner igen mig i texterna. Varje trumslag och varje ackord känns så rätt.

Family Guy

Kan titta på detta klipp hur många gånger som helst och jag skrattar lika mycket varje gång. :D

So you think you can love me and leave me to die

Bloggdesigner är bara skit! Min header blir för stor!!!!!! Dumma dumma dumma. Förstår inte vad som blir fel.

darling you are the only exception

Hallue! It's monday, it's temavecka och typ ingen i klassen vet om vi börjar kl 08:20 eller 9. Vi kör på 9! Skulle vara kul om hela klassen kommer för sent. ;) Temavecka som sagt. "Din framtid". Kan bli flummigt, roligt eller bara tråkigt. Troligtvis det sista. Jag är inte så sugen på att sitta på föreläsningar hela förmiddagarna. Hur som helst, det jag egentligen ville säga var att ni får ha en helt awesome måndag! :D
PS. Kolla in min apsöta mössa på bilden, visst är den snygg?

Summer...

Sista dagen av sommarlovet 2010. Min polare Alice är fotografen. :D

Fender Jaguar


Kan någon låna mig typ... 36 000 kr? Snälla?

I'm on tha väg to Göteborg.

¡Hola amigos! Idag gör jag Göteborgs gator osäkra. :D

Anberlin

Jag och min vän Emma hittade Anberlin i boken Audrey. Eller, rättare sagt: vi hittade låten Audrey, start the revolution! Hur som helst så gjorde det att jag lyssnade på lite fler av deras låtar, and they are really good. Så, nu hoppas jag att ni också tycker att de är bra. :)
Audrey, start the revolution!
A Day Late

all I wanted was you.

I could follow you to the beginning
just to relive the start.
Maybe then we'd remember to slow down
at all our favorite parts.

Audrey

Har ni ingenting att göra så rekommenderar jag er att springa till närmsta bibliotek och låna Audrey. Boken handlar om en musikälskande tjej som gör slut med sin musikaliska pojkvän, vilket får oväntade konsekvenser. Riktigt bra bok, en av mina favoriter!
Audrey är rolig, sarkastisk och ironisk. Väldigt underhållande med andra ord.
Vid varje nytt kapitel finns en rad ur en låt som liksom symboliserar kapitlets handling. Man får också massor med bra musiktips. :)