Nöff

Hallu! Det här är lilla jag. Jag mår rätt okej, trots att min cykel bestämde sig för att jävlas på vägen hem från skolan. Morfar räddade mig dock och körde sitt frusna barnbarn med cykel hem. ♥
För övrigt så rullar livet på. Plugg, mycket tedrickande, mycket trötthet. Jag behöver ha jullov. 

Everything that I want, I want it from you

 
Lyssnar mest på sånt här för tillfället. 

I’ve been away for too long

Trevliga grejer jag har hittat på tumblr på sistone.
Ååååååh, jag blev galet sugen på att göra en tatuering i nacken nu. 

¡Dos!

Lyssnar på ¡Dos! som släpptes idag. Jag gillar den! Med undantag för Nightlife. What the fuck GD, hur tänkte ni där? För övrigt så är den bra som sagt, men... lite besviken där ja.

Oh you're the only one that I'm dreaming of

Mer nytt från bästigaste Green Day. ¡Dos! släpps näst vecka, iiiiiiiiih! 

London 29/10-2/11 2012

Här får ni lite skruttiga mobilbilder från mina dagar med pappa och brorsan i London. Överst ser ni en bild från Trafalgar Square där vi gick förbi, och senare under samma promenad passerade vi Big Ben, även kallad Bennyboy. I onsdags var vi på We Will Rock You-musikalen som var så galet bra att man nästan dog. Lite shopping blev det också, jag spenderade nästan alla mina pengar på dessa väldigt vackra Dr. Martens. En take away-mugg med Beatlesmotiv inhandlades och lite tjocka gosiga strumpor från H&M på Oxford Street fick också följa med hem. (hur i hela friden lyckas man gå in på ett H&M på 6 våningar och komma ut med ett 3-pack strumpor???)
 
Hur som helst så var det en bra resa och jag älskar London! Skulle helt klart kunna tänka mig att bo där. :)

Home.

Hej! Jag vill bara säga att jag lever. Jag kom precis hem från London där jag har befunnit mig sen i måndags. Mer om det i helgen! Nu ska jag vräka i mig mat, ta igen några avsnitt av How I Met Your Mother och sova som en liten gris i min underbara säng. Puss på er!