Heavier than heaven

Klockan ett inatt läste jag ut den här boken, med tårar rinnandes ner för mina kinder. Den här boken är välskriven och fängslande. Man förstår Kurts låtskrivande bättre, och var alla idéer kom ifrån. Man får dessutom en bättre förståelse för varför han knarkade och varför han valde att ta självmord. Framför allt så får man en mycket bättre bild av hur Kurt var som person, och till skillnad från allt jag har läst om honom på Internet kunde man vara säker på att all information stämde.

Jag tycker att det var väldigt känslosamt att läsa den, ibland var jag glad, ibland förfärad och förvånad, många gånger var jag sur men mot slutet var jag mest ledsen och jag grät genom hela de sista två kapitlen. Boken får högsta betyg och jag rekommenderar verkligen alla Nirvana-fans att läsa den. :)

Hey! Wait! I've got a new complaint

Kurt. ♥

Graduation

Inte precis världens vackraste och mest smickrande bild, men så här såg jag ut på skolavslutningen i torsdags. Jag hade på mig en söt vit klänning, men den matchades såklart med skitiga gula Converse, svart nagellack + kajal, och lite armband med nitar och peace-märken. :) Igår käkade jag lunch med mamma, mormor och morfar för att fira (och jag fick dessutom examenspresenter i form av smycken) och på kvällen blev det klassfest för att avsluta fyra år tillsammans med 6-9D.

Nu tycker jag att det ska bli skönt att gå vidare, att börja i en klass med helt okända människor, på en utbildning och skola som jag själv har valt.
Jag har aldrig känt mig så här fri förut.

Avslutningsfest

Oh my god. Avslutningsfest för niorna igår, idag är jag D-Ö-D. Mina kilklackar är värsta mördarskorna, och då tog jag ändå av dem när jag dansade. Vilket snarare borde kallas hoppa istället för dansa, men ändå. xD Kvällen blev bättre än jag hade förväntat mig, och inga allt för stora katastrofer inträffade. Jag kidnappade en kavaj av mina amigo Carl under större delen av kvällen och fick en ros av Javier, som egentligen inte var till mig men det var gulligt ändå. Mina girls Emma & Alice fixade sig hemma hos mig innan festen och de var såklart superfina. Och ja, det var väl kvällen lite kort sammanfattat.
Ikväll är det avslutning med slutbetyg, tårta och uppträde i matsalen. Maybe some kind of dagens outfit eller något i den stilen dyker upp senare. :)

I'm learning to walk again, I believe I've waited long enough

Haha, roligaste musikvideon ju! You know what to do... (tryck på play) :D

PS. Jag ångrar mig. I Want To Break Free med Queen är faktiskt liiiite roligare. 

Lite Ellie-style. Eller något åt det hållet.

Så här kan jag se ut en fredag i början av juni. Eller vilken skoldag som helst egentligen.

GD live @ Ullevi 5/6-10

5 juni 2010, bästa dagen i mitt liv. Jag och 24 999 andra Green Day-fans stod inne på Ullevi och sjöng underbara punkrocklåtar och klappade sönder våra händer. Kan inte fatta att det har gått ett år. Längtar verkligen tills GD kommer hit nästa gång. ♥

Hello, I've waited here for you, everlong

Mer Foo Fighters. Den här låten är helt fantastisk, jag har varit helt besatt den senaste veckan. Snälla, lova mig att ni slänger in den akustiska varianten i er Spotifylista. It's awesome!

Gilmore & fruktsallad in my heart.

Bästa kombon: fruktsallad och Gilmore Girls. Soffan är min nya bästis. ;) Imorgon tänker jag däremot ge mig ut i den tuffa världen för att besöka stan och kanske drar jag på min bikini och simmar lite också. ¡Hasta luego!