I think I found my place. Can't you feel it growing stronger?

 
A million miles away.
Your signal in the distance, to whom it may concern.
I think I lost my way.
Getting good at starting over, every time that I return.

I'm learning to walk again
I believe I've waited long enough, where do I begin?

I can tell it by the way you runaway, runaway girlThe Runaways, Anberlin
Helt awesome låt verkligen. Fann den igår, förstår inte hur jag har kunnat missat den. Och texten, den träffar så jävla rätt liksom. Andra gången jag hörde den kunde jag sjunga med i hela refrängen. XD

Lover of life, singer of songsDen 23 november 1991 gick Freddie Mercury ut med ett pressmeddelande: "Efter det enorma spekulerandet i pressen de senaste två veckorna, bekräftar jag med dessa ord att jag blivit positivt testad för HIV och har aids. Jag kände att det var bäst att hålla denna information privat, till idag, för att skydda privatlivet av människorna omkring mig. Nu är dock stunden kommen för mina vänner och fans runtom i världen att få veta sanningen och jag hoppas att alla vill förena sig med mig, mina läkare och alla runt om i världen som kämpar mot denna fruktansvärda sjukdom."

Ett drygt dygn efter uttalandet var han borta. Den 24 november 1991 gick en legend inom rockmusiken bort, endast 45 år gammal. Jag beundrar honom så otroligt mycket. Han hade världens vackraste röst och var så musikalisk, och han gjorde det han älskade ända in i det sista: skapade musik. Han var så svårt sjuk mot slutet och bara kunde spela in ett par sekunder i taget till en musikvideo. Han ville spela in så många låtar som möjligt medan han fortfarande kunde. På Queen's sista platta, Made in Heaven, spelades sången in först så att resten av bandet kunde avsluta den senare. Freddie ville ju att bandet skulle fortsätta spela efter hans död också.

Rest in peace Freddie Mercury. Och tack för all underbar musik du gjorde. ♥


Or I'll just end up walkin' in the cold November rain


November Rain, Guns N' Roses

Igår kom det. Novemberregnet. Det har fan inte regnat på flera veckor här.

A girl can do what she wants to do and that's what I'm gonna do. An' I don't give a damn ' bout my bad reputation!
Joan Jett är så jäkla grym. Massor med attityd och girl power!

I'm a shooting star leaping through the skies, like a tiger defying the laws of gravity


Isn't that the way, everybody's got their dues in life to pay

Jag vill inget hellre än att spela Sims eller krypa ner i min nybäddade säng och läsa i min bok i hela dagen. Ingenting känns riktigt bra idag. Men, läxor måste göras. I alla fall de som är till imorgon. Och rummet måste städas. Och egentligen så borde jag springa också. En del dagar tar det emot lite sådär, men det känns bättre när man väl har snörat på sig löparskorna och tagit sig ut. Idag kommer det inte att kännas så. Jag vet det. Idag är en dag när allt i garderoben känns fel, huvudet känns lite tungt och man kommer på sig själv med att sitta och stirra ut i tomma intet i en kvart.

Jag vet att allt slit lönar sig. Men idag är jag så jävla opepp. Jag önskar att jag var 5 år igen, precis som när jag ritade den här bilden. Då var det största problemet i världen hur man ritade ett perfekt hjärta.

I'm still alive


Vackert.

Pearl Jam


Mer grunge! Ten med Pearl Jam. Det finns massor med bra låtar på den, som Even Flow och Alive. Me like! :)

I think I'm dumb, maybe just happy


"Wanting to be someone else is a waste of the person you are."

I bought a t-shirt yesterday


Hehe, ni kan aldrig gissa vart den här t-shirten kommer ifrån! H&M's herravdelning. Men den sitter skitbra och kostade endast 99 kr. Kommer att bli så galet snyggt med håliga stuprör, nitarmband och kängor till. :)