Musik + träning = sant

Jag vill gärna ha lite schysta tunes i öronen när jag springer, men jag tycker att det är svårt att hitta låtar till löplistan. De får inte vara för långsamma, de ska vara bra (såklart) och få mig att känna mig taggad. Det här är några av låtarna jag har i min lista:
Jag hade dock behövt fylla på den lite, så om ni har några låtar ni gillar att träna till får ni gärna ge mig några tips :)

Robin Sparkles

 
Varje gång Robin Sparkles dyker upp i How I met your mother får jag dessa låtar på hjärnan i minst en vecka. Gissa vad som har gått på repeat i huvudet om och om igen sen tre dagar tillbaka? Det spelar ingen roll vilken av låtarna jag hör, för båda fastnar liksom i skallen och sen växlar det fram och tillbaka mellan dem. Idag är det LET'S GO TO THE MALL, TODAY! (framför allt den meningen) som gäller.
 
Dagens i-landsproblem typ.
Någon mer som lider av detta?

Sommarlovssysslor

its-teatime:

happiness
 
Vädret har varit sådär den senaste veckan. Därför har jag suttit och deppat över att det är så långt kvar till säsong 4 av Game of Thrones, samt druckit te och plöjt igenom några filmer. Nu hoppas jag på bättre väder så att jag kan visa er vackra bilder från stranden och fabulösa bilder på mig i min knallrosa bikini. Puss & kram!
 
(Bilder från tumblr.)