Le printemps.

Tog den här bilden när jag var ute och gick i söndags. Det kändes som vår. Drog på mig min tunnare jacka och struntade i vantarna, och det var inte särskilt kallt faktiskt. Igår hade jag Converse-premiär och imorn är det första mars. Nu är det officiellt sett vår, thank God!

I'm the man in the box


Vårkänslor

Solkskenet gör så att omgivningen fylls av ett sånt där härligt, varmt ljus, istället för det där glittrande vita, lite kalla ljuset som uppstår när solen träffar snön och isen. Istället är allting varmt, ljust och vackrare på något sätt. Det gröna gräset som faktiskt finns där känns som ett tecken på hopp. Vår, värme, grönska, glädje. Till och med den blöta, grå, grusiga asfaslten är vacker när solen träffar den. Och de nakna trädens grenar vajar fram och tillbaka i vinden, nästan som armar och händer som vinkar mot mig.

Oh, they don't?


"Girls don't play electric guitars." Well, fuck you.

Te i en flower power-mugg, vampyrer och en ljuslila cykel.


Nybakat bröd, te och Vampire Diaries. Sportlov är underbart! Bäst av allt är att snön började smälta bort idag, cyklade för första gången på nästan två månader. Hoppas hoppas hoppas att det blir vår nu.

My favorite inside source, I'll kiss your open sores


Men åh. Jag pallar inte! Kan man vara mer perfekt?


Alla hjärtans dag.


Jahapp, så det är tydligen Alla hjärtans dag idag. Det är väl ganska mysigt egentligen, men jag kan inte låta bli att känna mig lite pessimistisk och deppig. Detta kan ju dock bero på att:

1. Jag har ingen pojkvän som är lång och musikalisk och läskigt lik Kurt Cobain till utseendet.
2. Jag har ingen pojkvän överhuvudtaget.

Om man ska se det från den positiva sidan så är det är inte helt fel att vara fri, snygg och singel ändå. Det har sina fördelar liksom.

Men ändå, glad alla hjärtans dag på er. Och om ni nu sitter ensamma i en liten lägenhet i en snöslaskig småstad någonstans, framför datorn och nördar någon bra tv-serie eller pluggar röven av er, tänk på att ni inte är ensamma. Jag finns ju här.

PS. Ät lite godis också när ni ändå håller på. Det förtjänar ni! ;)

And all the roads we have to walk are winding, and all the lights that lead us there are blinding


Back beat, the word is on the street
That the fire in your heart is out
I'm sure you've heard it all before
But you never really had a doubt
I don't believe that anybody
Feels the way I do about you now


Asså aaaaaaaghaaaahihihoo. Jag hjärtar Oasis så mycket.

Estoy cansada y me duele la cabeza.


Chokladglass med bananskivor till mellanmål ♥

Gah! Jag är så trött och jag har så äckligt mycket plugg till nästa vecka. Pallar inte. Eller jo, kanske. Men det är väldigt synd om mig, bara så att ni vet.

Do they not have pen or paper where you are? Because I haven't heard from you in ages.


Försenad julklapp som trillade ner i min brevlåda igår. Anberlin's Never Take Freindship Personal, galet bra skiva. Jag ska gifta mig med Anberlin.

I only listen to the sad sad songs, I'm only happy when it rains.

Only Happy When It Rains, Garbage