Pink, it was love at first sight

Gårdagens shopping. Kan fortfarande inte rikigt fatta att jag köpte något rosa. Det händer inte direkt varje dag om vi säger så.
 
Jag fattar inte varför kvaliteten på min mobilbilder blir pissdåliga när jag har lagt in dem i datorn. Den här mobilen har liksom bättre kamera än min gamla. Hjälp?

Nature is a whore.

Hallu! Jag har haft en awesome jul! Om vi bortser från det pisstråkiga vädret med regn och iskall vind har det varit bra. Jag har träffat släktingar, ätit massor med mat och fått fina julklappar, bland annat min fina lilla bebis (mobilen) som ni ser på bilden. Imorgon ska jag bränna lite pengar i staden med mina amigas :) 
See ya guys!

I'm alive

Hej. Jag lever. Jag har bara varit så trött på sistone. Det har varit mycket med plugg och livet i största allmänhet. Saker och ting är lite jobbiga på den känslomässiga fronten bland annat, men jag lever.
 
Det är galet skönt att ha jullov nu. Jag ska sova ut ordenligt, läsa da Vinci-koden och spendera pengar på mellandagsrean! Och förhoppningsvis lyckas bjuda in mig till något nyårsfirande. Men först ska jag fira jul!
Puss på er! ;)
 
PS. Jorden har inte gått under!!! Än.

Winter wonderland

Snö!!!!!!!!! I december! Så jäkla mysigt.