I'll guard your heart with quiet words

The Rolling Stones, Start Me Up
Anberlin, The Unwinding Cable Car

Saturday, wait. And Sunday always comes too late.

Ett sånt där äckligt, plötsligt hugg sprider sig i magtrakten. Det gör ont. Förhoppningsvis går det över. Kanske inte idag, kanske inte imorgon, men en vacker dag så är det borta. Kanske.

It's Friday I'm in love


The Cure, Friday I'm In Love

Elin lycklig!!!!! Elin har blivit med ny mobil!

Elin borde sluta skriva om sig själv i tredje person, hon blir irriterad då.

Oh Thursday doesn't even start

Att läsa en awesome bok och äta glass direkt ur paketet (bara för att det är kul) är trevliga saker man kan göra en solig torsdageftermiddag i slutet av mars. :)

Tuesday, Wednesday break my heart

Green Day, Cigarettes And Valentines

Jag knarkar Ipren (kan man bli hög av det?), lyssnar på det helt underbara livealbumet Awesome As F**k med Green Day och drömmer om att sitta uppe på ett moln bredvid Kurt Cobain och spela gitarr.

Monday you can fall apart

I know I know, bilderna är suddiga och blablabla. Jag skyller på att min bror fotade. xD

Denna måndag har jag mest gått runt och känt mig väldigt grunge i Kurt-tröja, rutig skjorta och mörkgrå (nästan svart) ögonskugga. Jag fick bra resultat på engelskaprovet och tidigare ikväll hade jag våffelkalas med min knäppa brorsa. Resten av måndagen har varit lite sådär (se rubriken, typ). Klart slut!

Come on take my side, I'm fightin' for you


Foo Fighters, Rope
Foo Fighters, No Way Back

Har jag sagt att jag gillar Foo Fighters? Nä, det har jag nog inte. Jag gillar Foo Fighters. Foo Fighters! Foo Fighters! Foo Fighters! FOO FIGHTEEEEERS!

waiting

Hej. Jag vet inte vad jag ska skriva. Det finns inte så mycket att skriva om. Just nu så går jag mest runt och väntar på att det ska hända något. Green Day's livealbum ska släppas, mitt nya band ska bildas, jag ska fylla 16, de preliminära intagningarna till gymnasiet ska komma. Jag hatar att vänta!

punk rock means freedom

Lite nya inköp och saker som skulle vara snygga att ha till. :)

In the sun

Vårsolen som inte precis värmde, men som ändå fick en massa lyckliga och spralliga vårkänslor att flyga runt i kroppen. Jag vill känna mig så hela tiden.

you're my sunshine

Jag stör mig verkligen på dina långa ben som alltid är i vägen. Du är skitjobbig när du kittlar mig exakt hela tiden (okej, det kanske är liiite kul). Jag vet inte vad det är med dig, men när jag umgås med dig känns det som om jag bara släpper alla stressiga och förvirrade tankar. Jag lugnar ner mig, paniken minskar liksom. Vi har alltid så roligt tillsammans. Det känns som att jag verkligen kan prata med dig, trots att du är en kille, trots att vi har varit kompisar i bara ett par månader. Det är lätt att umgås med dig, du är så snäll. Jag behöver inte anstränga mig tillsammans med dig eller bry mig om att jag har skitdålig humor och sånt där. Och det är ju precis så det ska vara, eller hur? :D ♥

Btw, den mysiga kudden luktar lite svagt av killtvål... Undrar vem som är den skyldiga? ;)

Green Day släpper livealbum

Green Day släpper ju faktiskt ett livealbum den 22/3. Den ska tydligen innehålla en ny låt också, Cigarettes And Valentines. Jag ser verkligen fram emot detta, Green Day var verkligen helt amazing live! Tyvärr så känns det som att jag har glömt så mycket. Man kanske skulle lägga beslag på DVD:n också?